Ορκωμοσία διπλωματούχων Πολυτεχνικής Σχολής

Η τρίτη κατά σειρά ορκωμοσία των διπλωματούχων αποφοίτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14-11-2018.  Η τελετή έλαβε χώρα στην κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και ορκίστηκαν 11 απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, 15 απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και μία υποψήφια διδάκτορας αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητής Α. Τουρλιδάκης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής Θ. Θεοδουλίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Π. Αγγελίδης, και ο Αναπληρωτής Πρύτανη, Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος.

Οι επίσημοι παριστάμενοι εξήραν τις θυσίες των οικογενειών και ευχήθηκαν θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους για το σωματικό και ψυχικό κόπο που κατέβαλαν, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, και τους επισήμαναν ότι από το Πανεπιστήμιο έλαβαν τις γνώσεις και τη νοοτροπία για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στη μετέπειτα επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. Οι χαιρετισμοί των επισήμων κατέληξαν με τη νουθεσία για διαρκή σκληρή δουλειά στο ταξίδι της γνώσης και με την ευχή για υπέρβαση όλων των προβλημάτων.

 

© 2016 eng.uowm.gr