Ορκωμοσία διπλωματούχων Πολυτεχνικής Σχολής

Την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης η πρώτη για το τρέχον έτος ορκωμοσία των νέων διπλωματούχων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.  Τη σημαντική αυτή στιγμή για τους αποφοίτους και τη σημαίνουσα τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Α. Τουρλιδάκης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη, Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής Θ. Θεοδουλίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, Καθηγητής Ι. Μπακούρος, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Καθηγητής Π. Αγγελίδης.

Ο Πρύτανης χαιρέτισε την εκδήλωση και επισήμανε προς τους νέους μηχανικούς τον πρακτικό και ηθικό τους ρόλο στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, ενώ ο Κοσμήτορας της Σχολής τους τόνισε πως δεν πρέπει να φοβούνται την αποτυχία, καθώς μέσα από αυτή θα έρθει η επιτυχία. Οι Πρόεδροι των Τμημάτων εξήραν τη φιλομάθεια των αποφοίτων και την εργατικότητά τους και τους ευχήθηκαν πολλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία.

Την τελετή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι των νέων φιλόδοξων διπλωματούχων μηχανικών, αλλά και εν ενεργεία φοιτητές, οι οποίοι προετοιμάζονται να βρεθούν στην ίδια θέση.

Οι επόμενες τελετές ορκωμοσίας της Πολυτεχνικής Σχολής για το 2018 είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Ιουλίου και τέλη Νοεμβρίου.

© 2016 eng.uowm.gr