Ορκωμοσία διπλωματούχων Πολυτεχνικής Σχολής

H τελετή ορκωμοσίας των νέων διπλωματούχων των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης». Συγκεκριμένα ορκίστηκαν 29 νέοι επιστήμονες, 17 από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και 12 από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς προς τους νέους μηχανικούς από την ακαδημαϊκή κοινότητα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Α. Τουρλιδάκης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής Θ. Θεοδουλίδης, και οι Πρόεδροι των δύο Τμημάτων, Καθηγητής Ι. Μπακούρος και Καθηγητής Π. Αγγελίδης. Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και χαιρέτησαν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κύριος Φ. Κεχαγιάς, και από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ο Πρόεδρός του, κύριος Δ. Μαυροματίδης.

Την τελετή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι των νέων φιλόδοξων διπλωματούχων μηχανικών, αλλά και εν ενεργεία φοιτητές, οι οποίοι προετοιμάζονται να βρεθούν στην ίδια θέση.

© 2016 eng.uowm.gr