Ορκωμοσία διπλωματούχων Πολυτεχνικής Σχολής

H τελετή ορκωμοσίας των νέων διπλωματούχων των Τμημάτων Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης».

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν στους νέους μηχανικούς ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Α. Τουρλιδάκης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Θ. Θεοδουλίδης, οι Πρόεδροι των δύο Τμημάτων, Ι. Μπακούρος και Κ. Στεργίου, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δ. Μαυροματίδης.

Την τελετή παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι των νέων φιλόδοξων διπλωματούχων μηχανικών, αλλά και εν ενεργεία φοιτητές, οι οποίοι προετοιμάζονται να βρεθούν στην ίδια θέση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  στον προθάλαμο της «Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης» με δεξίωση, ευγενική χορηγία της εταιρείας ΤΟΠ ΚΡΑΦΤ ΑΕ.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://xronos-kozanis.gr/orkomosia-apofiton-politechnikis-scholis-panepistimiou-ditikis-makedonias-3/

© 2016 eng.uowm.gr