«Επ-ΟΙΚΟ-δομητικά δρώμενα στην πόλη»

Οι φοιτητές του Τμήματος Χημικών Μηχανικών (Μηχανικών Περιβάλλοντος) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τίμησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Ημέρα Περιβάλλοντος και την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης 2019 (European Sustainable Development Week – ESDW 2019). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 05 Ιουνίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και είχε τον τίτλο «Επ-ΟΙΚΟ-δομητικά δρώμενα στην πόλη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Στο πλαίσιο αυτό οι φοιτητές του μαθήματος «Οικολογία» με διδάσκοντα το Δρ. Μανώλη Ευάγγελο ανέδειξαν τα ομαδικά projects τους και οι φοιτητές του μαθήματος «Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών» με διδάσκουσα τη Δρ. Μαρκογιαννάκη Όλγα  παρουσίασαν τις εργασίες τους (posters), τις οποίες ανακοίνωσαν στο 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και τις νέες Τεχνολογίες «Safe Kozani 2018».

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες επισκέφτηκαν τις αναρτημένες ανακοινώσεις και τα τραπεζάκια των φοιτητών πολλοί ενδιαφερόμενοι και περαστικοί και ενημερώθηκαν για ποικίλες περιβαλλοντικές θεματικές.

Την ευθύνη οργάνωσης και εποπτείας της εκδήλωσης είχε ο Δρ. Μανώλης Ευάγγελος, έκτακτο διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Χημικών Μηχανικών.

Φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε παρακάτω:

© 2016 eng.uowm.gr