Δημιουργία Αεροδιαστημικής ​​Ομάδας ​​του​​ Πανεπιστημίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη δημιουργία Αεροδιαστημικής Ομάδας

Με αφορμή τον ετήσιο διαγωνισμό φοιτητών σχεδίου – κατασκευής – εκτόξευσης για θέματα σχετικά με το διάστημα που διοργανώνει η Αμερικανική Εταιρεία Αστροναυτικής (AAS), θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη δημιουργία ομάδας με σκοπό τη συμμετοχή μας.
Ο ετήσιος διαγωνισμός απευθύνεται σε ομάδες από πανεπιστήμια και κολέγια. Οι ομάδες πρέπει να είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα σύστημα διαστημικού τύπου, ακολουθώντας συγκεκριμένο οδηγό του διαγωνισμού.
Η αποστολή του 2018 προσομοιώνει ένα διαστημικό εξερευνητή (CanSat) που εισέρχεται σε μια πλανητική ατμόσφαιρα. Ο εξερευνητής πρέπει να μεταφέρει ένα μεγάλο αυγό όρνιθας. Το αυγό πρέπει να επιβιώσει καθ’ όλη τη διάρκεια πτήσης. Ο τελικός διοργανώνεται στο Stephenville του Τέξας, με τη στήριξη της NASA και της AAS.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε προπτυχιακούς, επί πτυχίω και μεταπτυχιακούς φοιτητές πανεπιστημίων και πολυτεχνικών σχολών (STEM). Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε στο site ( http://www.cansatcompetition.com/index.html )

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα μέχρι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 23:59.
https://goo.gl/forms/m7c7YJPXjPADhOcA2

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
st0754@icte.uowm.gr / st0709@icte.uowm.gr

© 2016 eng.uowm.gr